Over ons

MillingerMélange is ontstaan uit het idee van Anne om een thee te maken van kruiden die voorkomen in de Millingerwaard. Onze mélanges hebben dan ook een historische of natuurlijke achtergrond uit de gebieden rondom de Millingerwaard en Nijmegen.

Millingen aan de Rijn en TOEN

in 2013 zijn we een winkel in antiek, curiosa en 2e-hands gestart in Millingen aan de Rijn (TOEN) en toen kwam al snel het idee om ook iets écht "Millings" te verkopen. Anne is gek op thee (alle soorten) en bedacht dat het leuk zou zijn om een mélange te maken van kruiden die voorkomen in de Millingerwaard en zo was onze eerste kruidenthee een feit.

In navolging van de MillingerMélange kruidenthee zijn we breder gaan kijken naar de historie van de omgeving en dat heeft een aantal lekkere kruiden- en bloemenmélanges opgeleverd,

Toen de Bastei in Nijmegen werd gebouwd zijn we gevraagd om een aantal producten te maken en dat heeft geresulteerd in de Bastei-serie welke ook verkocht wordt bij de Bastei zelf.

Het is mogelijk om bij ons een gepersonaliseerde thee te bestellen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stellen we een smaakprofiel samen en ontwikkelen op basis van dit smaakprofiel een thee. We zijn natuurlijk pas tevreden als u dat bent!

Ook koffie staat nog op het wensenlijstje maar daar zijn we helaas nog niet zover mee.

MillingerMélange

MillingerMélange is een onderdeel van TOEN B.V.